БЕЗПЛОДИЕТО НЕ Е ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ

Около 90% от двойките, които не зачеват по естествен път, могат да бъдат излекувани само с лекарства (таблетки или инжекции) или с деликатна хирургична намеса (лапароскопия). Ако всичко това не помогне, тогава се прибягва до методиките на асистираната репродукция, които ще Ви бъдат препоръчани от вашия лекуващ специалист по стерилитет.

Нашата теза е, че пациентите трябва да играят активна роля в своето лечение. За тази цел е нужно да бъдат добре информирани и на всеки етап да знаят каква терапия им се прилага и защо. Ние оценяваме откритите и етични взаимоотношения с пациента, в обстановка, която поражда доверие и взаимно уважение, където въпросите са насърчителни и добре дошли.
Клиника ОЛИМЕД

Екипът от медицински специалисти в „ОЛИМЕД- Варна” заедно с пациентите предлага индивидуален подход във всеки отделен случай. Крайанта цел е в най-кратък срок да се постигне оптимален план за лечение, да се използват най-удачно наличните ресурси и в крайна сметка да се реши проблемът бързо, безопасно и доколкото е възможно без излишно оскъпяване.

В “ОЛИМЕД – Варна”, се създава индивидуален план на лечение, който е съобразен с диагностицирания медицински проблем, но също със социалния, финансовия, религиозния и етичния фактор. Изборът на лечение включва: